Gerd Goovaerts

Klinische psychologie

Supervisie

Sedert februari 2015 ben ik Europees erkend emdr-supervisor. Ik faciliteer ook al sedert 2013 bij de  emdr-opleidingen in opleidingsinstituut Integrativa.

De opleiding – gegeven door Ludwig Cornil – in Integrativa is de enige officieel erkende emdr-opleiding, dwz erkend door emdr-belgium en dus ook door emdr-europe. Voor wie zich wil opleiden in emdr is het raadzaam om dit te doen bij een erkend opleidingsinstituut, zodat de kwaliteit van de methode naar cliënteel toe maximaal gegarandeerd kan worden. Wie zich wil vormen tot emdr-practitioner dient tijdens en na de twee delen van de basisopleiding supervisie te volgen. Informatie hierover vind je op de site van emdr-belgium en die van integrativa (zie links).

Voor supervisies kan je afspraken maken via mail of telefoon. Individuele supervisies kunnen vrij geregeld worden, in Diest of Mechelen.

Voor groepssupervisie kan je ook contact nemen, met vermelding van gewenste locatie, en tevens ook waar je zit in het opleidingstraject (de uren na niveau 1, na niveau 2, of de 10 uren vervolgsupervisie ). Indien je zelf een groepje vormt (minimum 3, maximum 5) kan er meteen een datum afgesproken worden. In het andere geval kan het even wachten zijn tot er voldoende andere supervisanten zijn.

Tarieven voor supervisie: 35 euro per uur groepssupervisie en 70 euro per uur individuele supervisie. Een groepssupervisie duurt meestal 3 uur, een individuele 2 uur (maar dat kan in samenspraak ook anders).

Gerd Goovaerts – Klinische psychologie

Brusselsesteenweg 96
2800 Mechelen

Halensebaan 49D
3290 Diest

Tel: 015/ 41.14.54
GSM: 0475/ 82.11.90
gerd.goovaerts@telenet.be